Fixer tillhandahåller helhetslösningar av fastighetsförvaltning och fastighetsförädling för privatpersoner, företag och fastighetsägare. Ta del av tjänster som takmålning, taktvätt, fasadtvätt, klottersanering och mycket mer.
Klicka här!
Vi är Fords enda återförsäljare på Hisingen. Vi är din närmsta Fordpartner om du bor i Norra Göteborg och ända upp t.o.m. Kungälv. Hos oss kan du köpa och serva Fords hela modellprogram av person och transportbilar. Vår verkstad har erfarna mekaniker med toppmodern verkstadsutrustningen för din Ford. I vår nya transportbilsdel, kan vi ta emot även de största transportbilarna. Välkommen till oss på Tagenevägen 26 i Hisings Kärra.
Klicka här!
Hyr hus i florida genom att boka genom Bestinwestflorida! Huset är beläget i Rotonda samt har pool och närhet till stranden. Njut av bad, sol, golf, fiske, shopping, mat och det goda i livet.
Klicka här!
Varje dag skall kunden göra det roliga valet att välja butik. Det självklara valet skall vara Ica Supermarket Kärra som gör deras dag enkel och lönsam på både tid och pengar. Vi skall göra varje dag lite enklare för våra kunder och samtidigt erbjuda den bästa supermarket butiken i Göteborgsregionen.
Klicka här!
Vi skapar profilering som människor känner sig bekväma med i sina professionella roller. Vi har ett namn på detta, vi kallar det varumärkeskalibrering. När varumärket och människorna som bär det lirar med varandra så har vi och du lyckats.
Klicka här!
Blomsterriket finns på Tuve Torg sedan 1998 och vi hjälper dig med alla slags binderier, bröllop, begravning och fest ! Vi har ett stort utbud av krukväxter, snittblommor och presenter för alla! Vi hjälper dig att skicka dina blommor vart du vill i hela världen. Anslutna till både Interflora och Euroflorist. Välkomna in till oss, öppet alla dagar i veckan. Gilla oss gärna på Facebook.
Klicka här!
Mjuk Biltvätt öppnade sin första tvättanläggning 1997 och är nu Sveriges största renodlade biltvättkedja med anläggningar i Göteborg, Malmö och Stockholm. Den noga utprovade tvättprocessen, en kombination av handtvätt och modern maskintvätt, är utformad för att ge ett perfekt tvättresultat utan att skada bilens lack.
Klicka här!
Dedicated to improve your game!
Klicka här!
Sunread logo
Sunreads vision är att utveckla solglasögon med egen design och högsta möjliga kvalitet till alla som har kommit dit där läsglasögon är en del av vårt dagliga liv eller där glasögon/linser är ett måste för att kunna se bra även i skarp sol.
Klicka här!
Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till läsk och söta juicer. Det var vad grundarna av Vitamin Well både såg en lucka för på dryckesmarknaden och saknade själva. Då vi hade svårt att hitta en vitamindryck som var god, mindre söt och innehöll tillräckligt mycket nyttoämnen även på utländska marknader, bestämde vi oss för att ta fram en helt egen dryck. Med hjälp av experter på kroppens ämnesomsättning började vi vår resa med att utveckla en dryck vi själva ville ha och som varken kompromissade med smak, funktion eller design.
Klicka här!
Göteborgs mest högteknologiska range i två plan med simulatorer, TV och touchskärmar från Foresight Sports Europe. Samma utrustning som PGA proffsen tränar med. Du får all boll och klubbdata samt sparad data från varje träning och spelad runda. Perfekta förhållanden för att träna in 2 mannascramble. Vill du lyxa till det så boka plats i lounge bar med fullt serveringstillstånd och premium mjukvara på 11 platser. Vi serverar mat och dryck direkt på tee. Passar såväl golfproffset, afterwork eller kickoff med arbetslaget. Golf och event när det är som bäst.
Klicka här!
innesvingen
I våra 2 butiker i Mölndal och Kungälv erbjuder vi allt från de bästa leverantörerna i branschen, världsledande simulatorgolf och en trevlig atmosfär. Vi saluför golfklubbor, golfbagar, golfvagnar, kläder, golfskor och mycket mer! Finns det i golfbranschen så finns det troligen även hos oss. Välkomna!
Klicka här!
Ett spa som förför och ger nya krafter. Så kan man sammanfatta Art Garden Spa. Som en egen värld av njutning, med gott om fria ytor och havet som fond. Konsten och naturen är närvarande in i minsta detalj.
Klicka här!
Skyrup Golf & Hotell En komplett golfanläggning i norra Skåne med hotellboende på banan. Totalt 80 bäddar med olika former av boendealternativ och golfpaket från 995 kr. Golfen spelar du på en av skånes vackraste golfbanor med riktigt bra greener som adelsmärke. Varmt välkomna till golfparadiset Skyrup.
Klicka här!